ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Borsa İstanbul Fen Lisesi

Ock

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği "Sahne Sırası Sende" adlı tiyatro yarışmasında okulumuzun tiyatro ekibi il üçüncüsü olmuştur. Türk dili ve edebiyatı öğretmenimiz Banu Bakar'ı ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu "Sen Yaparsın Öğretmenim" projesinde "Oryantiring"  yarışmasına Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet Ali Akbaş, İngilizce Öğretmenimiz Ferhat Çalıkuşu ve Müdür Yardımcısı Ercan Atasayar ile kurduğumuz takım ile katılım sağladık. Yarışmada bir üst tura yükselen takımımızı tebrik eder, başarılarını dileriz.

Ara

AKADEMİK SOHBETLERİMİZ DEVAM EDİYOR.

Girişimcilik Kulübümüzün Girişimcilik üzerine düzenlediği Osmangazi Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi ve Microbiota Bi̇yoteknoloji̇ San ve Tic AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet ÇABUK ve NOSS Yapı Şirketi sahibi Osman ÖZ'ün konuşmacı olarak katıldığı sohbet öğrencilerimiz tarafından ilgiyle izlendi. Katılımcılarımıza ve kulüp öğretmenimiz Ayşe ÖZER'e çok teşekkür ediyoruz.

Ara

Okullararası Masa Tenisi il müsabakalarında And Yurdasiper, Hakan Canbaz, Egemen Çalışkan ve Efe Çağlın'dan oluşan erkek takımımız ile İpek Durgut, Hilal Özübek ve Elif Özdemir'den oluşan kız takımımız İl 3.sü oldular.

Öğretmenlerimiz Mehmet Ali ve Ferhat bey ile öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

Kız ve Erkek Futsal takımlarımız il futsal müsabakalarında ilk maçlarından galibiyetle ayrıldılar. Erkek Futsal takımımız Orhan Oğuz Anadolu Lisesini 4-0, Kız Futsal takımımız ise Ali Güven MTAL 'ni 2-0 yenerek bu yıl da iddialı olduklarını gösterdiler. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

2023 Teknofest Takımlarımız

Kas

Okullararası Kros İl Birinciliği yarışmalarında okulumuz genç erkeklerde il 3.sü, genç kızlarda da il 5. oldu.  Öğrencimizden Yiğit Kebeli il 2.si, Sinem Gürsoy il 3.sü, Suat Eren ve Rana Adalıoğlu il 4.sü olarak madalya kazandılar. Beden eğitimi öğretmenimiz Mehmet Ali Bey ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli Trafik Polislerimiz tarafından okulumuz öğrencilerine Güvenli Trafik Bilinci oluşturulmasına yönelik Trafik Eğitimi verildi. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ekm

8-23 Ekim Avrupa  codeweek etkinlikleri kapsamında kodlama ve digital okuryazarlığı herkes için eğlenceli ve ilgi çekici bir hale getirmeyi amaçlamıştır. Öğrencilerimiz php ve javascript kodları ile 4 işlem hesaplayan kodlama etkinliği yaparak web sayfası yapmayı öğrendiler. Ayrıca Milli eğitim bakanlığı tarafından "matematik " teması belirlenen kodlama etkinliğinde okulumuz Matematik öğretmeni Iraz ÇAKICI PINARBAŞI ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ahmet OĞUZ'un  danışmanlığında okul koridorunda hazırladığı etkinlikte öğrenci ve öğretmenlerimiz oldukça verimli ve eğlenceli zaman geçirdi.